2021-02-02 07:48:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Egy váratlan esemény borítja fel a terveit

Napi horoszkóp február 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Váratlan feladattal állhat elő a főnöke. Ha nincs igazán ínyére a dolog, ne mondjon mindjárt nemet, ez önnek amúgy sem szokása. Gondolja végig a dolgot, és próbálkozzon a kompromisszumokkal. Új területeken is kipróbálhatja magát.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hátráló Merkúr miatt azt érezheti, hogy minden összekuszálódott az életében. Kapkodás helyett próbálja meg türelmesen kibogozni a szálakat. Az ideges ugrálással, gyors reakciókkal csak növeli a bajt, fokozza a gubancot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Rendesen felgyűltek a feladatai, hirtelen azt sem tudja, melyikhez kezdjen. Valahogy mégis sikerül átvergődni magát a délelőttön, délután pedig váratlan segítséget kaphat, és talán éppen onnan, ahonnan aztán igazán nem várta!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szerencsés fordulatra készülhetnek a Rák jegyűek az anyagiakat illetően. Nem biztos, hogy ez személyes kasszájukat érintő fordulat, de valaki olyat ér szerencse, akinek a hasznából aztán ön is részesülhet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hátráló Merkúr miatt a régi, bevált módszerek most csődöt mondhatnak: nem sikerül a gondjait a szokott módon megoldania. Azért ne essen kétségbe, ez csak annyit tesz, hogy változtatnia kell a módszerein.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Párkapcsolatában kellemes időszakot remélhet. Eddig talán idegesítette valami, ami most már az ön számára is lelkesítőnek tűnhet. Végül is rá kell ébrednie, hogy az alkalmazkodásban is lehet örömöt lelni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyén halad keresztül. Régen volt már ennyire biztos a dolgában. Az utóbbi időben minden kezdeményezése rövid életű volt, vagy eleve hamvába holt. Most azonban valami tartósra és igazra készülhet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bármi gondja legyen is, próbálja meg türelemmel viselni a bajt. Ha sikerül megőriznie a nyugalmát, gyorsabban, és kedvezőbb irányba fordíthatja meg a rosszul induló folyamatokat. A legtöbb gyógyírt a szerelem adhatja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy váratlan esemény borítja fel a terveit. Szerencsére ön az a fajta, aki szereti az újat és a meglepetést. Ezért is van az, hogy kollégáival ellentétben, sokkal jobban reagál az eseményekre. Vegye kezébe az irányítást!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön sosem engedte, hogy mások döntsenek ön helyett, és ez bizony a mai napon is így lesz. Már megint kemény ellenfélnek bizonyul, és meglehetősen makacs is az elhatározásaiban. A nagy erőlködésben azonban vegye azt is észre, ha valaki inkább barát, mint ellenfél.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az események ma újra lendületet vesznek ön körül. Hiába tűnik úgy kívülről, hogy csendben és változás nélkül zajlik az élete. Ön tudja, érzi, hogy belül nagyot fordul önnel a világ, és egészen más színben látja a dolgokat, eseményeket.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Mérlegben jár. Ma sokat töpreng hezitál, kínosan mérlegel mindent, emiatt viszont késésben van a feladataival. Egy kis határozottsággal sokat lendíthetne az életén!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: